<$BlogRSDUrl$>

maandag, mei 28, 2007

Klaar 

Al een poosje niet geblogt. Het komt er gewoon niet van. Aan de ene kant is het erg druk. Maar ook leuk. Veel ontmoetingen, veel bijeenkomsten, veel te leren, veel te overdenken. En het laten bezinken van al die indrukken gaat gewoon beter privé in plaats van in een openbaar weblog. Daarbij komt dat ik de afgelopen weken bijna iedere avond op pad ben geweest. En de fut om te schrijven ontbreekt.

De andere kant is dat er een aantal zaken zijn die mij persoonlijk raken. Daarbij doel ik op de schokkende gebeurtenissen dit weekeind in Moskou. Ook de manier waarop ons mede- EU-lid Polen denkt om te kunnen gaan met hun homoseksuelen is ronduit verwerpelijk. Maar zelfs in Nederland denkt Hirsch Balin door het instellen van een commissie die adoptie – weer- moet onderzoeken een kamermeerderheid naast zich neer te moeten leggen. En waarom?

De extra tijd en energie die ik heb besteed ik dus vanaf nu aan het bevechten van vooroordelen. Ik ben al een tijdje lid van het homo-emancipatie netwerk, sinds kort zit ik in het bestuur. Voor en achter de schermen is er veel werk te doen. Veel is er de afgelopen weken al gedaan. Maar ik vrees dat er de komende tijd nog veel energie nodig is om de positie van homo’s – ook in ons land – weer op het grondwetsrechtelijke en mensenrechtelijke niveau te brengen. En daarom ben ik nu even klaar met dit weblog. Het ga jullie goed.

PS voor alle ideeën en reacties blijft mijn mailbox gewoon open: j.beugelaar@planet.nl

Comments:
Hey hallo,
Ik ben bevriend met Davey en hij heeft meegedaan aan Family Matters een programma van Keith Bakker. Davey blowt en drinkt veel en is vaak agressief, zowel verbaal als fysiek. De andere gezinsleden moeten thuis op hun tenen lopen omdat ze bang zijn dat hij ontploft. Wil je hier meer over weten...
Family Matters,
Dinsdag 16 December, 20:25 Nederland
 
Toch jammer dat je zo weinig post, heb sommige dingen toch met een glimlach gelezen....
 
Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?