<$BlogRSDUrl$>

zondag, mei 06, 2007

En .... rust 

De afgelopen week was een betrekkelijk rustige week. Weinig afspraken.

Natuurlijk begonnen met de traditionele aubade tijdens koninginnedag. Daarna wat geslenterd door de stad en activiteiten bezocht. Met als afsluiting een schitterend vuurwerk op de Lek. En de bijeenkomst met de vrijwilligers van Oranje Boven.

Dinsdag collegevergadering, zoals gebruikelijk. ’s Middags met Wim Oskam van het Zorgberaad de komende vergadering van het platform Welzijn voorbereid. ’s Avonds naar Gouda voor de 1 mei viering. Burgemeester Cornelis hield een toesptraak over de lokale ontwikkelingssamenwerking.

Woensdag in het teken van de sport. Eerst zelf bij Nippon, daarna de feestelijke opening van het zwemseizoen. ’s Middags overleg met DOS. In de avond een bijzonder geslaagde bijeenkomst met de nieuwe inwoners.

Donderdagmiddag een bestuurlijke rampenoefening. Leerzaam. En ‘s avonds naar de derrière (de laatste voorstelling) van August August August van de Paardenkathedraal in Utrecht. Mooi.

Vrijdag veel bureauwerk. Geen afspraken. En de dodenherdenking.

Zoals gezegd. Even een rustige week. Als ik zo in de agenda kijk een stilte voor de storm komende week. Past goed bij het weer.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?