<$BlogRSDUrl$>

maandag, maart 05, 2007

't was me het weekeindje wel... 

Meestal staat mijn weekeinde wel in het teken van cultuur, familie en/of politiek. Uiteraard in willekeurige volgorde. Afgelopen weekeind gaf een volle agenda te zien met de combinatie van deze drie.

Zaterdagmorgen begonnen met het uitdelen van rode rozen bij de Lidl. Zo langzamerhand een traditie die zeer gewaardeerd wordt. Dit keer een positeve houding ten opzichte van de PvdA. En dat is ook wel eens anders geweest. Tussendoor nog even naar Zilverstadradio voor een kort gesprek. Daarna weer terug naar Noord.

Om half een vertrok een PvdA karavaan voor een tocht door de Krimperwaard. Voldaan kwamen we 5 uur later aan in Ammerstol voor een afsluiting. Onder dit bericht tref je een verslag aan van Marco Goudriaan. Ik heb in ieder geval veel geleerd over de Krimpenerwaard en dat allemaal in zeer aangenaam gezelschap.

's Avonds in het Artotheater de standupper Anuan gezien. Een hyperactieve gast die grappend door het leven huppelt.

Zondagmorgen eerst naar mijn moeder. Als je niet uitkijkt schieten dat soort bezoekjes er bij in. Zelf had ze er niet opgerekend (want campagnetijd), maar dat maakt het wel des te leuker.

's Middags weer naar het Gebouw. Nu voor een voorstelling van de Presidentes. Drie prachtige actrices in een luguber verhaal. Mooi!
's Avonds nog even de stukken van de maandag doorgenomen.

Hieronder het verslag van Marco:

Groene Hart kleurt rood

Afgelopen zaterdag trok een karavaan van PvdA politici langs alle kernen van de Krimpenerwaard.
Onder hen de kandidaten voor de Provinciale Staten, Boudewijn Bruil uit Capelle aan de IJssel en Anita Engberts uit Gouda, respectievelijk nummer 15 en 23 van de kandidatenlijst voor de PvdA.
In alle kernen werden zaken getoond die actueel zijn, in Schoonhoven was dat het Forum Noord, in Vlist de wens voor een veilig fietspad in het bijzonder voor de schoolgaande jeugd.
In Haastrecht werd de problematiek van het wel of niet in stand houden, of een andere vorm van gebruik van Concordia aan de orde gesteld, en in Gouderak bezocht het gezelschap de plaats voor een multifunctioneel onderkomen voor scholen en de bibliotheek.
In Stolwijk staat de renovatie van het verzorgingshuis de Stolwaard op de agenda en in Bergambacht werden bouwlocaties en de Hoofdstraat bezocht, het zonnetje brak toen pas echt door en er werd aan winkelende mensen rozen uitgedeeld en gevraagd om in ieder geval op woensdag 7 maart te gaan stemmen.
In de Zwaan in Berkenwoude was het tijd voor koffie, de toestand van het jeugdhonk was zeer schokkend te noemen.
Via Lageweg, de plaats voor de nieuwe begraafplaats van de gemeente Ouderkerk, werden in de kern Ouderkerk weer rozen uitgedeeld en het voetveer bezocht.
In Krimpen aan de Lek bekeek het gezelschap de nieuwe bouwplannen rondom seniorenflat “de Dertienhuizen” en de buitendijkse bouwlocatie bij en achter de buiten gebruik zijnde Aluminium fabriek.
Via Lekkerkerk, waar het inmiddels erg stil was op straat, vervolgde de weg naar de laatste stop : “Het Gebouw”in Ammerstol.
Het Gebouw is mede door Provinciale steun gemoderniseerd en achterstallig onderhoud is geheel verdwenen.
De rondreis was bijzonder geslaagd, zeker doordat alle PvdA politici bij elkaar, en in de verschillende kernen zelf, de diversiteit en de verscheidenheid van problemen hebben kunnen constateren.
Er is nog genoeg te doen, en de PvdA heeft goede ideeën en plannen met de Krimpenerwaard, een sterke PvdA in de Provincie kan ons steunen in lokale problemen.
Wilt u niet partij gebonden informatie over de Provinciale Verkiezingen kijk dan op
www.provincien.nl
Maak gebruik van uw stemrecht, daar is vroeger hard voor gestreden!!

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?