<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, maart 23, 2007

Nieuwe politiek 

Heb je dat VERSCHRIKKELIJKE nieuws gehoord? Het moet niet GEKKER worden. Waar zijn we in NEDERLAND mee bezig. Is iedereen zijn VERSTAND verloren. HAATZAAIEN, dat kunnen ze alleen maar. KNETTERGEK zijn ze. Laat ze eerst maar eens BEWIJZEN dat ze ONSCHULDIG zijn. Ik vind het sowieso VERDACHT. En waar ROOK is, is VUUR. Een DRAMA is het, een LEVENSGROOT drama. En het is HUN SCHULD.

(Ik ben even aan het oefenen. Voor als de politieke moraal van Wilders cs. de overhand blijft krijgen. Sommige woorden zullen de goede verstaanders misschien al herkennen. Want ook in Schoonhovense discussies sijpelt die politiek nieuwe stijl door. Gelukkig zijn er ook nog inwoners die de truckjes door hebben. En die zien dat de discussies in Oost niet gaan over of die school er komt, maar over hoe die school er komt. )

En dat allemaal vanwege onderstaand bericht. Waarvan ik even dacht dat de verslaggever in een goede Koefnoengrap was getrapt. Maar helaas.

PVV-leider en Kamerlid Wilders vindt dat zijn critici het klimaat creƫren voor een politieke moord. In een interview met het Nederlands Dagblad zegt hij dat een sfeer van "haat en agressie'' is ontstaan waarin iemand kan denken "dat buitenwettelijke middelen geoorloofd zijn om mij en mijn mensen af te stoppen''.

Tegengas

Wilders reageert hiermee op initiatieven van zijn politieke tegenstanders om hem tegengas te geven, zoals de website tegenhaatzaaien.nl die de voormalige Amsterdamse PvdA-wethouder Michael van der Vlis deze week lanceerde.
Volgens Wilders is sprake van een complot tegen hem. Linkse columnisten als Marcel van Dam en Paul Scheffer zetten hem neer als "iemand die buiten de wet staat, als de aanvoerder van een fascistische partij, die ademocratisch zou zijn en overeenkomsten vertoont met de nazi's'', zegt hij.


Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?