<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, februari 16, 2007

Deze week ... 

....weer een scala aan onderwerpen die de revue passeerden. Met als hoogtepunt toch wel de invulling van de posten in het kabinet Bos ¾ . Want hoewel Balkenende de naam mag geven aan zijn vierde kabinet is het toch vooral Bos cs. die de bakens hebben verzet naar een socialer, sterker en groener Nederland.

Vorige week zondag gaf toekomstig staatssecretaris Nebahat Albayrak al een voorproefje van de sfeer op het congres a.s. zaterdag. En nuanceerde Han Noten het Irak debat. Gisteravond met de afdeling onze eventuele inbreng besproken. Morgen dus op naar Zwolle.

Het regeerakkoord kwam deze week al een aantal keer op tafel. Bijvoorbeeld vanmorgen toen we met het algemeen bestuur van Promen aan het brainstormen waren over de toekomstige rol van ons bedrijf.

Maar ook woensdag namen we al wat voorschotjes tijdens het overleg van de 13 zorgwethouders uit Midden Holland. Hoogtepunt voor mij was het feit dat de visie die ik samen met mijn collega’s uit Gouda en Boskoop, met de grote steun van Mirjam, heb geformuleerd aangenomen is. We kijken met andere woorden niet weg van de jeugdproblematiek, maar allemaal dezelfde kant op.

Rouvoet kan trots op ons zijn.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?