<$BlogRSDUrl$>

donderdag, januari 04, 2007

Bestuurlijke drukte 

Het was lekker druk op de nieuwjaarreceptie van de gemeente Schoonhoven. Vanaf half acht stonden de bezoekers in de rij. Er waren veel jongeren aanwezig, afgekomen op de optredens van de dansgroep van Nicky van der Laan. Mooi om te zien hoe zij binnen korte tijd zoveel meiden (en een jongen) heeft weten te enthousiasmeren voor de dans.

Dick de Cloe had het over een andere bestuurlijke drukte tijdens zijn nieuwjaartoespraak. Met de komst van de K5 is het drukker geworden op bestuurlijk vlak. Voor de samenwerking lever je een stukje autonomie in. Maar hij verzekerde het gehoor dat nu het besluit er is ook Schoonhoven zal meewerken aan het slagen van de samenwerking.

Met mijn eigen bestuurlijke drukte valt het deze week nog mee. Weinig afspraken in de agenda en dus goed de tijd om te lezen. Naast de receptie is de enige afspraak buiten de deur met het Zorgberaad. Eind van deze maand ga ik spreken op een symposium en dat moet natuurlijk voorbereid worden.

En nu we het toch over zorg hebben: met de drukte bij het zorgloket valt het gelukkig mee. En na alle bestuurlijke druk die daar op gestaan heeft is dat in ieder geval een zorg minder!

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?