<$BlogRSDUrl$>

woensdag, januari 11, 2006

't Kan verkeren 

Al verteld dat de nieuwjaarsreceptie in het Arto geweldig was?
En dat kwam niet alleen door die mooie gift van mevrouw Wassenberg. Maar ook door de fantastische film-theater voorstelling die er getoond werd. Smaakt naar meer.

Gisteren bij de hoorzitting over het voorgenomen subsidiebeleid geweest. Binnenkort krijgt de raad een voorstel. Ik neem aan dat het huidige voorstel nog wel wat wijzigt. Of op zijn minst een wat betere toelichting krijgt.

We hebben een goed programma! En jullie krijgen het nog niet! Wat is er aan de hand. Binnenkort komt er een echte PvdA site met alle relevante informatie. Wij zijn er klaar voor. Alleen zijn er nog wat technische hobbels die genomen moeten worden. Nog even geduld.

Morgen viert ( of is het herdenkt?) Gemeentebelang het feit dat zij 12,5 jaar in de gemeentepolitiek zitten. Toch gek dat een actiepartij - een one issue partij – na 12,5 jaar meebesturen hun eigen probleem nog niet hebben opgelost. Je zou kunnen denken dat het pluche te goed aanvoelt. Als je het probleem hebt opgelost heb je jezelf overbodig gemaakt. Maar ik schat de Schoonhovenaren te slim in om daar in te trappen.
In de leefbare en lokale hoek is Gemeentebelang een vreemde eend in de bijt. Zeker nadat ik vandaag meneer Sorensen uit Rotterdam weer eens gehoord heb op de radio. Maar ook in de Krimpenerwaard onderscheidt Gemeentebelang zich meer en meer van de collega lokalen. Ben benieuwd wat hun programma er over gaat zeggen.

Het programma van Groen Links meldt wel dat ze tegen een extra bestuurslaag zijn, maar niet wat ze dan wel willen. (Helemaal doorscrollen tot onderaan op hun site, daar staat het.)

Kwam bij het opruimen van de week tegen dat vier jaar geleden de SGP/Christenunie als enige in hun programma meldde tegen de extra bestuurslaag te zijn. ’t Kan verkeren.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?