<$BlogRSDUrl$>

maandag, december 12, 2005

Open en dicht 

Op het weblog van Jos Huizinga doet hij verslag van een koffiedrinkpartijtje met een paar vrijwilligers, koninklijk ingeschonken door een paar CDA prominenten, onder de klanken van een draaiorgel. Jos verklaart hiermee de campagne voor geopend.

Mag die campagne ook nog een poosje dicht?
Anders moet ik nu al reageren op de onzin die in campagne er bij schijnt te horen. En ik ben nog liever even gewoon aan het werk. Er is nog zat te doen. Deze week: afdelingsvergadering, extra commissie en een radenconferentie.

Maar goed, als ie toch open is:

Het is jammer dat het CDA goede sier probeert te maken met de inzet van Vrijwilligers. Het beleid in de afgelopen periode is erg negatief geweest voor de groep. Onder aanvoering van Huizinga moest er driftig geschrapt worden in ondermeer Jongeren- en Ouderenwerk. Twee clubs die leven op de inzet van de vrijwilligers. En wat te denken van het feit dat we als raad een potje hebben gemaakt om vrijwillige mantelzorgers te ondersteunen, CDA stemde tegen! – en dat Huizinga het niet voor elkaar krijgt om goede voorlichting over dat potje aan de gang te krijgen. En al die vrijwilligers in buurtverenigingen, die de noodklok luiden omdat ze niet gehoord worden!
Tja, zo kom je lekker op de koffie.

Toch nog maar even die campagne dichtdoen?

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?