<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, november 04, 2005

anti terreur maatregel 

Je hebt een overtuiging. En je wilt die overtuiging kost wat het kost omzetten in daden, in de praktijk. Ook als dat mensenlevens kost. De zaak rechtvaardig het. Hoe noem je zo iemand? Ik zou denken : terrorist, fundamentalist of tenminste psychopaat. Moet je zo’n persoon beschermen, laat staan verheerlijken? Dacht het niet. Gisteren hoorden we dat Donner geen wet tegen het verheerlijken van dit soort mensen ging maken.
Vandaag bleek waarom.
Alle ministers, de JP Bendeleider incluis, stonden pal achter Verdonk. Terwijl die vrouw willens en wetens mensen de dood injaagt om haar heilige streven: Nederland onaantrekkelijk maken voor vluchtelingen te relaiseren. Nee, ik ga hier niet de schutter (als dat al het geval was en geen verzinsel) verontschuldigen. Maar deze minister brengt wel heel veel mensen in het nauw. Zo dat ze hun mond dichtnaaien, niet meer eten, zelfmoord plegen, brand in hun cel stichten, scheermesjes slikken.
Ik hou haar en die haar steunen verantwoordelijk voor de tweedeling in Nederland. Tussen mensen en illegalen. Tussen rechthebbenden en rechtelozen.
Schieten is geen oplossing.
Maar de actie van Marion Bloem wel. Ondersteun deze anti-terreur maatregel hier: http://www.eenroyaalgebaar.nl/

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?