<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, oktober 21, 2005

Heel erg 

PvdA diep geschokt en verdrietig door overlijden Karin Adelmund

Tot ons grote verdriet is afgelopen nacht onverwacht aan een hartstilstand overleden onze collega en vriendin Karin Adelmund. Zij was 56 jaar. Karin Adelmund laat haar man en twee kinderen achter.

Karin Adelmund werd op 17 mei 1994 lid van de Tweede Kamer. Van februari 1997 tot augustus 1998 was zij voorzitter van de Partij van de Arbeid. In 1998 werd Karin Adelmund staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, belast met basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs. Zij keerde op 23 mei 2002 terug in de Tweede Kamer, alwaar zij zich onder meer bezig hield met het Grotestedenbeleid, Arbeidsmigratie, Allochtonen en illegalen op de arbeidsmarkt. Tevens was zij voorzitter van de Vaste Kamercommissie Integratie.

De Partij van de Arbeid is diep geschokt en intens verdrietig door het overlijden van Karin, wij zullen haar heel erg missen.

Karin was een bevlogen en authentieke sociaal-democraat. Zij stond steeds op de barricade als zij meende dat er mensen onrecht werd aangedaan. Door al haar werkzaamheden binnen de Partij van de Arbeid is zij op cruciale momenten van grote betekenis is geweest voor onze partij.
We wensen haar man Folkert en de kinderen heel veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

Ruud Koole
Wouter Bos
Partijvoorzitter
Voorzitter Tweede-Kamerfractie


Dag mooi goed mens........

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?