<$BlogRSDUrl$>

zondag, mei 01, 2005

Time out 

Er is veel te doen in Schoonhoven, om Schoonhoven en aan Schoonhoven. En ik heb op dit moment vrij weinig tijd. Door aan de ene kant meer mantelzorg en aan de andere kant meer kansen en uitdagingen op mijn werk.

Ik merk dat mijn weblog veel aandacht en tijd weg neemt. Tijd die kan gebruiken om stukken te lezen en veel mensen te bezoeken. Want dat staat binnenkort op het programma. Naast een aantal trainingen die ik ga volgen. (WMO/ WWB/Campagne voeren)

Natuurlijk is er stof genoeg om over te schrijven. Het weblog bijvoorbeeld van Huizinga geeft genoeg te denken. Hij diskwalificeert zijn coalitiepartners door te suggereren dat ze bij een keer brullen van de oppositie meteen omslaan. (Natuurlijk was hij niet bij de schorsing waarin op argumenten de partijen werden overtuigd.)

Maar moet ik nu mijn tijd gaan verdoen met het reageren op anderen?

Of over het gedoe met de K5? Waarbij veel tijd en geld besteedt gaat worden aan het voorkomen van het onvermijdelijke: de fusie van de K5 gemeenten. ‘t Is een beetje de grondwetdiscussie. Tegenstemmen betekent niet dat er niets veranderd. Het gaat alleen langzamer, je hebt minder inspraak en het kost meer.

Of over bijvoorbeeld fundamentalisme? Wanneer ben je dat? Hoe vaak moet je principieel tegen iets stemmen om een fundamentalist te worden? Als dat principe om het principe gaat en niet meer om de zaak? Is het CDA dan een fundamentalistische partij?

Of over taboe’s.?Zoals de SGP burgemeester voor Barendrecht. Ik ben er wel uit. Die moet je dus niet meer benoemen. Je steunt de hele wet of niet. Idem dito ambtenaren.

Ben eigenlijk een beetje weblog moe. Maar om daar nou een stukje over te schrijven…..

Vandaag de dag van de arbeid. Ik ga even een maandje uitrusten. 1 juni is het weblog weer terug.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?