<$BlogRSDUrl$>

dinsdag, april 12, 2005

Telegram 

Druk.Gisteravond. extra raadsvergadering. over toekomst K5. ja gestemd. omdat de weg naar een echt goede samenwerking open blijft. Blijft wel behelpen.
Kademuren. Schikking om 1 miljoen te betalen. Is 5 x bezuiniging sociaal cultureel werk. Is 200 % goedkoper dan de hele rekening. Is laatste woord nog niet over gezegd. Is verantwoordelijkheid van Ricken. Die is gelukkig weg. (Zijn partij verschuilt zich plotseling achter collegiale verantwoordelijkheid van de wethouders. Zie ik ze in de verkiezingstrijd nog niet doen.)
Vanavond. Nieuwe bewonersavond. welkom. ben er niet. druk. (wel leuk).
Morgen commissie. agendapunten geschrapt. vooral onderwijs.


Tja. Natuurlijk gewoon wel alles goed voorbereid. Inclusief de punten die niet doorgaan. Jammer. Positief is dat we daardoor binnenkort gewoon wat langer kunnen stilstaan bij onderwijszaken.
En er blijft voldoende over morgen. Een goed initiatief van Groen Links om minima te helpen met de aanschaf van de verplichte legitimatie. En een aantal voorstellen met betrekking tot het minimabeleid van het college.

Opvallend daarbij is dat de bonnetjesverzamel cultuur zo'n beetje het hoogtepunt begint te bereiken. Alles wat je uitgeeft als je een uitkering hebt moet je verantwoorden. Nog even en dan komen ambtenaren aan huis wegen hoeveel waspoeder je gebruikt.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?