<$BlogRSDUrl$>

maandag, februari 28, 2005

Wauwel trofee 

Hoewel onze griffier de week vol heeft gepland doe ik het noodgedwongen even rustiger aan. Tja, mantelzorg. In dit geval gepland en door schuld van de kaakchirurg. Maar toch.
Vandaag in de wachtkamer alle tijd gehad om de nota Lokaal Sociaal Beleid nog eens door te nemen. Misschien moet ik het werk eens insturen naar een wedstrijd mistig beleid maken. Of Jack Spijkerman voorstellen de uitverkiezing tot zwatelaar uit te breiden met de verkiezing tot wauwelaar.

Maar of Schoonhoven tot de finales door zal dringen? Er zijn andere sterkere spelers. Lees eens het weblog van Klaas de Vries over de uitzettingen naar Kongo.
Zowel Verdonk als de CDA-er Arno Visser maken goede kansen.

O ja. Als je als inwoner wilt weten hoe de Lokaal Sociale plannen er uit zien zal je toch de deur uit moeten. Op de gemeentelijk website kan ik ze nog steeds niet vinden. (Vorige week deed ik al navraag) Dat schijnt te komen vanwege het feit dat ze op de computer van de secretaris staan en die heeft griep. Een beetje dom verhaal, maar het schijnt waar te zijn. Alsof niemand anders in de organisatie het stuk heeft. Al eens aan de wethouder gedacht? Of wil die niet mee werken het openbaar maken van het stuk. Schaamte misschien?

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?