<$BlogRSDUrl$>

woensdag, september 29, 2004

Kort (door de bocht) nieuws 

Druk nieuws uit de fractie:

Vanavond fractie vergadering over de begroting. Vandaag opeens nog een dik telefoonboek met toelichtingen gekregen.

Goed nieuws uit het stadhuis:

…Aangezien jij de bijeenkomsten met de Marokkaanse senioren in De Rank hebt bijgewoond, wil ik even aan je doorgeven dat vanaf september t/m februari a.s. een spreekuur wordt gehouden door de migrantenconsulent (Marokkaanse dame) voor Marokkaanse senioren van 55+. Het heeft op de gemeentepagina in De Lekstreek (15-9-04) gestaan, maar ik heb ontdekt dat niet iedereen dat leest, vandaar dit berichtje….
Het spreekuur wordt gehouden op iedere dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur in het Dienstencentrum aan het Doelenplein. Het is een pilot, aantal en soort hulpvragen op de onderwerpen Wonen, Zorg & Welzijn worden geregistreerd en na afloop wordt bezien of, en zo ja hoe, verder wordt gegaan.

Slecht nieuws uit de kamer:

Krokodillentranen van de feitelijke minister president (je weet wel, de man die de verkiezingen zo verloor):

Zalm verwijt De Waal gebrek aan respect
Bij de behandeling van het thema 'normen en waarden' toonde Zalm zich verontwaardigd over de uitspraken van FNV-voorzitter De Waal. Door bewindslieden af te schilderen als 'oplichter' en 'leugenaar' geeft hij blijk van een 'gebrek aan respect'.


Belachelijk nieuws uit Europa:

De hoorzitting van mevrouw Kroes is achter de rug. Eens kijken of de pers aanstaande dinsdag ook zo alert is als de onfrisse heer uit dit bericht aan de tand wordt gevoeld:

De Italiaan Buttiglione (die de belangrijke post voor Justitie zal gaan bekleden) staat bekend als uiterst vrouw- en homo-onvriendelijk. Hij werd in een Italiaans homoblad ronduit een ‘homohater’ genoemd en is een fervent tegenstander van gelijke rechten. Nog onlangs verklaarde Buttiglione dat hij het Nederlandse opengestelde huwelijk verfoeit.

Dat die man gevraagd is voor die post is alleen al een schande.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?