<$BlogRSDUrl$>

woensdag, juni 09, 2004

Oproep 

Ga stemmen.


Tja en dan op wie.

Ok.
Een aftelsommetje:
SGP en Christen Unie tellen niet mee vanwege hun standpunt (of liever angst) met betrekking tot Turkije (lees Islam).
D66 draait veel te veel. Nu weer met Irak en helemaal met Nijs. Wel steunen en nu zeggen dat je het vertrek van harte onderschrijft. Dus je steunde haar eigenlijk niet?? En met Dietrich begin ik het helemaal te krijgen. Over Excuus Truus gesproken. Sorry, dat is landelijk én persoonlijk.
CDA ben ik uit. Gewoon niet doen. Omdat elke stem van een bejaarde die niet anders weet dan uit traditie te stemmen uitgelegd wordt als steun voor het uithollen van de maatschappij van Balkenende en cs..
SP? Wat mij opvalt is dat als Marijnissen niet meedoet dat ze dan een hond op de verkiezingsposter zetten. Zelfverheerlijking?
De VVD zoekt de angst. Ik de mogelijkheden. Hun eigen homokandiaat roept dat Europa slecht is voor homo’s. Het tegendeel is waar. Lees hier als je meer van die achtergronden wilt weten. Groen Links? Goede standpunten. Jammer dat ze in een fractie met de Groenen zitten en niet bij de socialisten. Dan hadden ze nog iets kunnen bereiken.

Heel flauw dus. Maar ik kom uit bij de PvdA. Maar dat was bij mij al eerder gebleken uit de Stemwijzer. Wie ik bij de PvdA ga stemmen weet ik nog niet. Ik waardeer Max vanwege zijn vele werk, ook buiten Brussel en (helaas) ook buiten de schijnwerpers. Als Joke nog had meegedaan had zij mijn stem gekregen voor het baanbrekende werk dat zij voor de emancipatie heeft gedaan.
Misschien stem ik wel op Emine Bozkurt. Om aan te geven dat Europa niet alleen uit christenen bestaat. En dat je dat dus ook maar uit je grondwet moet laten.
Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?