<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, juni 04, 2004

Gezeur ’t is eigenlijk te gek voor woorden. Het liefst zou ik een motie van afkeuring willen indienen tegen ...... een aantal inwoners aan de Nes.
Zij protesteren al een tijd, en nu ook in de krant, tegen een fietsenrek. Dat er met toestemming van de gemeente is neergezet door een groot (pleeg) gezin. En dat vinden ze erg. Want dan kunnen ze hun auto, of tweede auto of derde auto, niet in de straat zetten. Omdat er fietsen staan. Wat een gezeur. Steek je energie in iets anders, Neem een Foster Parent kind of zo.

Hier lees je het verhaal uit de Goudse courant.

SCHOONHOVEN | Zeven families aan de Nes hebben bij de gemeente Schoonhoven schriftelijk geprotesteerd tegen een fietsenrek op de openbare weg. De fietsenstalling is met toestemming van de gemeente geplaatst door de familie Van der Vlist op nummer 22.
De bezwaren zijn afkomstig van de families Renes, Van der Paauw, Ooms, Van der Meulen, Schellingerhout, Van Oogen en Stuit. Zij menen dat ten onrechte een parkeerplek wordt opgeofferd.

De eigenaar van het object, Hans van der Vlist, is zich van geen kwaad bewust. Hij heeft de gemeente verzocht om het fietsenrek op de openbare weg te plaatsen, omdat het gezin zes kinderen telt en geen achterom heeft. "Wethouder Huizinga had geen bezwaar en stelde zelfs voor om patent aan te vragen op het ontwerp van het fietsenrek. In het verleden stonden de fietsen tegen de voorzijde van de woning, waardoor het trottoir werd geblokkeerd. En aan de overzijde bevindt zich een begraafplaats. Het is niet kies om daar onze fietsen te plaatsen." Van der Vlist is niet de eerste Schoonhovenaar, die een fietsenrek op de openbare weg mocht plaatsen. Eerder willigde de gemeente in maart 2002 een dergelijk verzoek in van een bewoner aan de Lange Weistraat 73. Dat gezin telt zeven kinderen.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?