<$BlogRSDUrl$>

zondag, mei 09, 2004

Vooruitblik 

Maandagavond komt de cliƫntenraad in een extra vergadering bijeen om te praten over de gevolgen van de Wet Werk en Bijstand. Op tafel liggen een aantal voorstellen van het college. De gemeenteraad moet uit deze voorstellen kaders gaan stellen. Maar eerst is het de beurt aan de cliƫnten. Zo hoort het ook. Ik zal met belangstelling luisteren.
Dinsdagavond ingelaste commissievergaderingen. Met weer een nieuwe episode in de soap die Doelenplein heet. Of is het een sitcom, een komedie die zich op dezelfde plek afspeelt? Voor de bewoners in de binnenstad dreigt het een drama te worden.
Dramatisch is ook de nota die behandeld gaat worden over het accommodatiebeleid. Zeker 12 jaar lang wordt al om een beleid gevraagd. Drie wethouders van Gemeentebelang zijn we verder. Nu komt het rapport met de vernietigende conclusie dat het een zooitje is. En dat er extra geld moet komen om beleid te maken. GRRR.
Woensdagavond komt mijn werkgroepje Burger en Raad bij elkaar om het eindrapport te bespreken. Zodat het vrijdag met de vergaderstukken meegestuurd kan worden.
Donderdagavond raadsvergadering. En daar is in allerijl het dossier Hasco van de agenda gehaald door het college. Nog niet eerder in dit log besproken. Komt deze week zeker aan de orde. Groen Links gaat toch interpelleren over het softdrugsbeleid. Jammer.
Kortom. Veel werk aan de winkel. O ja, ook nog even werken en slapen tussendoor

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?