<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, mei 07, 2004

Stelling nemen 

Uit de Goudsche courant:

80 Procent wil geen koffieshop terug
GOUDA | De terugkeer van een verkooppunt van softdrugs in Schoonhoven is géén goede zaak. Dát is althans de opvatting van een ruime meerderheid van de 81 stemmers op de stelling van de afgelopen week.

Maar liefst 80 procent bleek het oneens te zijn met de op de http://www.goudschecourant.nl geplaatste stelling 'Er moet weer een koffieshop komen in Schoonhoven'. Slechts 18 procent was het eens met de stelling; twee procent onthield zich van een mening.
Er kwamen drie stemverklaringen binnen. Daarvan waren er echter twee niet voorzien van voorletter en achternaam van de afzender, zodat deze niet in de krant komen. Dat geldt niet voor de stemverklaring van Jan Beugelaar. Hij blijkt voor de terugkeer van een koffieshop te zijn. "Natuurlijk heb ik ja gestemd. Maar niet omdat ik nu zo'n voorstander van cannabisgebruik ben. Maar omdat ik vind dat Schoonhoven veiliger moet worden. En daar hoort, vreemd genoeg, een koffieshop bij. Want op die manier hou je het softdrugsgebruik uit de criminele en onveilige hoek."

Voor de volgende week luidt de stelling: ' Arabische lessen op basisscholen moeten worden afgeschaft'.


Ik weet ook wel een leuke stelling:
"Stellingen missen alle nuances en zeggen daarom niks".
Of is die al te genuanceerd?Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?