<$BlogRSDUrl$>

woensdag, april 14, 2004

Wennen 

Nog lang niet iedereen is er aangewend dat we een duaal stelsel hebben. En dat de raad, of het presidium, bepaald waarover er vergaderd wordt en wanneer. En dat er dan natuurlijk wel de nodige stukken op tijd worden verzonden. Zodat je je werk goed voorbereid kunt doen.

Zo stond er voor 19 april een avond gepland over de veiligheid in de K5. Terecht stelde Leo Mudde van Ouderkerk dat hij geen zin had (of dat het geen zin had) om naar die bijeenkomst te gaan. Op korte termijn gecommuniceerd en onvoorbereid er naar toe. Hij heeft letterlijk die avond wel iets beters te doen. En mailde dat naar de andere fracties. Net komt de e-mail binnen met de afzegging van de avond.

Maar ook Schoonhoven kan er wat van. Het college wil een extra commissie vergadering op 11 mei, twee dagen voor de raadsvergadering. Voor alle commissies. Want er zijn dringende zaken te bespreken en die moeten nog op de raadsagenda. Nou heb ik daar mijn vraagtekens bij. Want voor onze commissie is dat accommodatiebeleid. En daar wachten we al jaren op. Echt waar. En dan nu opeens haast? En dan na de commissievergadering nog 1 dag om de raadsvergadering op dat punt voor te bereiden? Ben benieuwd of het presidium hiermee akkoord gaat.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?