<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, april 02, 2004

Uit de raad 

Vanmiddag even met Hans gebeld om te weten hoe de raadsvergadering ging. Ik was er niet omdat ik met de K5 fracties aan het vergaderen was over de kaalslag binnen de sociale zekerheid.
Hij had een goed gevoel aan de vergadering overgehouden. Een motie over de Tol werd dankzij een amendement van ons raadsbreed aangenomen. Jammer dat de journalist van de Goudsche de lof een beetje bij Groen Links houdt.
Met betrekking tot Savelberg melde hij dat de wethouder een aantal goede antwoorden op onze vragen had.

Dit schreef de krant:

De raad ging akkoord met de ondertekening van het Pact van Savelberg. Met deze overeenkomst maken dertien gemeenten in Midden-Holland zich sterk voor het ontwikkelen van woonzorgzones. PvdA/D66 en GroenLinks achtten een dergelijk verbond 'tijdsverslindend'.
Volgens Wiegant (PvdA/D66) kan Schoonhoven zich beter instellen op de naderende tweedeling in de zorg. "De sociale infrastructuur wordt afgebroken. Daar is ons kabinetsbeleid mede schuldig aan. Ik hoop dat dit aspect een prominente plaats krijgt in de aanpak."

Vandaag lag de dikke enveloppe met vergaderstukken weer op de mat. Vanavond even vrij/ theaterbezoek , morgen werken en zondag de stukken lezen en voorbereiden. Ach, je zou je maar vervelen!

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?