<$BlogRSDUrl$>

vrijdag, maart 26, 2004

Bijkomen 

Vandaag aan het uitzieken en weer even naar buiten. Maar meteen het nuttige met het aangename verenigd en posters voor de demonstratie van 10 april rondgebracht.

In een e-mail van Nel Verbeek vertelde zij dat ze binnenkort een training geweldloos verzet gaat volgen bij Groen Links. Ik heb wat zitten surfen, maar nog niets gevonden. Wat een goed en wat een verschrikkelijk initiatief. Kan er niets anders van maken. Goed dat het gebeurd, verschrikkelijk dat het nodig is.

Er zijn gelukkig steeds meer mensen die het heilloze van het beleid in zien. Gisteravond was de directeur van uitzendbureau Content op de tv. Zij gaf twee belangrijke redenen aan om tegen het beleid te zijn. Haar persoonlijke reden was dat het wel lijkt of de regels de norm zijn geworden in plaats van de menselijkheid. De zakelijke was dat we zeer binnenkort mensen te kort komen op de arbeidsmarkt. Mensen die we nu uitzetten!
Ze had overigens ook nog een aardige over de integratie: Hoezo mislukt? In 2006 bestaat een derde van de arbeidsmarkt uit allochtonen. Dan kan je toch niet zeggen dat ze geen bijdrage hebben in de maatschappij?
Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?