<$BlogRSDUrl$>

zaterdag, februari 21, 2004

Polderwater 

Gisteren aan het einde van de middag samen met Hans Wiegant naar Berkenwoude gereden om de officiƫle start van een project bij te wonen. Het gaat over goed water in de Krimpenerwaard en Mario Deerenberg mocht samen met gedeputeerde Dwarshuis een logo onthullen.
Meer weten? Klik dan hier voor het Goudsche courant artikel.
Nederlek schitterde door afwezigheid, zoals wel vaker als er in de Krimpenerwaard zaken opgepakt moeten worden. En volgens het hoofd ingeland, toch eens uitzoeken wat dat nou betekent, zitten ze constant te slapen in de raad van Nederlek. De papieren Goudsche had wel een aardig sfeer verhaal van de laatste raadvergadering daar, of beter geen-sfeer verhaal.
Ook met Leen van de Winden uit Ouderkerk gesproken. Deze PVDA collega op weg geholpen richting een informatiehandvest. Ze zijn de enige oppositiepartij en lopen nog wel eens achter de feiten aan door gebrek aan informatie. Terwijl deze fractie juist bijzonder actief is. Deze week is de voorzitter Leo Mudde zelfs even plaatsvervanger van het college. Hun website is de moeite waard, maar dat wisten we al.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?