<$BlogRSDUrl$>

zondag, februari 15, 2004

Cultuur 

Gisteravond een schitterende try-out gezien van Jochem Meyer. Onnavolgbaar en dus ook niet na te vertellen. Nou eentje dan: Kakmarokkaan: Achmed-Jan.
Na afloop stevig gediscussieerd met een van de laatste echte liberalen in Schoonhoven, Rob. Uiteraard was het onderwerp asielzoekers. Hij vond het jammer dat de VVD niet vertegenwoordigd was tijdens de demonstratie vorige week zaterdag. Volgens hem was dat wel afgesproken. Overigens werd ik gisterenavond wel meer aangesproken over de asielzoekers. De verontwaardiging is erg groot.
Culturele zondag
Ik ga straks (13.30) naar de officiƫle opening van de culturele zondag. Een schitterend initiatief waarbij veel culturele deuren open gaan. En het is meestal goed weer, echt waar. Aan het eind van de middag is er nog een klassiek concert in het Artotheater. Ik hoop vanmiddag ook een lans te kunnen breken voor een verbreding van een van de zondagen die gepland staan. Wij zouden graag een multi-culturele zondag zien. Omdat we het jammer vinden dat de multiculturele week samen met de betokken ambtenaar die het organiseerde, verdwenen is.

Comments: Een reactie posten

This page is powered by Blogger. Isn't yours?